La umbra târgului, Bounty Fair se transformă în spațiu de creație pentru tine și ai tăi. Uită de reguli și devino artizanul propriilor experiențe din această vară lăsându-te inspirat de ateliere și branduri creative românești. Ai peste 60 de creatori cu produse one of a kind și o grădină întreagă la dispoziție să le testezi, în felul tău original.

Ce găsești La umbra târgului?
────────────────────
- haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi
- bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus
produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură
- bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești
- obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne !


+ ◆FUN & Refreshing time printre picături de shopping◆
+ zonă de relaxare, zonă gourmet și o zonă de arts&crafts unde copiii au ocazia să cunoască oameni creativi și să le încerce tehnicile -
+ Ți-am povestit cât de uimitoare e grădina Casei Universitarilor ? Nu, pentru că asta trebuie să vezi cu ochii tăi ジ

La umbra târgului face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de ■Spring o'Clock, ■Septembriada, ■Înăuntru și ■Bounty Mărțișor.


Bounty Fair a ajuns la ediția #54 - 6 ani de evenimente creative !

▰La umbra târgului▰


4-5 iunie (orele 10-20)
Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)
◈intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc,
din partea brandurilor participante.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

În cadrul acestui eveniment se vor respecta măsurile sanitare în vigoare la data respectivă.


Ne vedem acolo !