Ateliere pentru copii mici și mari

La Bounty Fair vei putea găsi ateliere de creație permanente pe durata întregului eveniment. Unele sunt pentru copii, ajutându-i să își dezvolte abilități creative și să se distreze. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care știe să se bucure de viață. Talentul înnăscut nu este o cerință de participare și nici nu este nevoie să te înscrii în avans, doar să vii la eveniment cu entuziasmul la purtător.

 

Atelierele de creație pentru cei mici completează atmosfera prietenoasă a evenimentului și, totodată, le oferă posibilitatea de a gusta din pasiunea creației încă de la vârste fragede. Unde îi va duce imaginația și dorința proprie rămâne de văzut.

Atelier Pictură pe ceramică

Susținut de: Ch'Artist

Vârstă4 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Preț: 20-25 de lei

O sumedenie de mărțișoare din ceramică vesele și prietenoase ne așteaptă să le îmbrăcăm în culori după propria noastră imaginație. 

Atelier Mozaic 

Susținut de: Coloranda

Vârstă3 - 14 ani

Durată: 30 de minute

Preț: 20-25 de lei

La acest atelier ne vom folosi fantezia pentru a alcătui, din bucăți mici de sticlă de diferite culori și finisaje, un strat decorativ pentru diverse recipiente drăgălașe

Atelier: Tablouri pufoase 

Susținut de: Oaia Primordială

Vârstă: 4 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Preț: 25 de lei

Culorile n-au fost niciodată mai călduroase ! Oaia Primordială va susține un atelier de desen cu lână merinos care ne va învăța că nu există limite când vine vorba despre materialele din care putem crea imagini

Atelier: Povești luminoase

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă: 3 - 10 ani

Durată: 20-40 de minute

Preț: 25 de lei

Aici vom experimenta cu transparențe și culori pentru a crea o scenă de poveste care va prinde viață, ca și natura, abia atunci când întâlnește câteva raze curajoase de lumină.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Casa Universitarilor

Str. Dionisie Lupu Nr.46

București

bountyfair.inscrieri@gmail.com

bountyfair.marketing@gmail.com

Tel: 0722.28.53.74

     0733.93.67.41

©2019 by Bounty Fair.