Ateliere pentru copii mici si mari

La Bounty Fair vei putea gasi ateliere de creație permanente pe durata intregului evenimentului. Unele sunt pentru copii, ajutându-i să își dezvolte abilități creative și să se distreze. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care știe să se bucure de viață. Talentul înnăscut nu este o cerință de participare și nici nu este nevoie să te înscrii în avans, doar să vii la eveniment cu entuziasmul la purtător.

 

Atelierele de creație pentru cei mici completează atmosfera prietenoasă a evenimentului și, totodată, le oferă posibilitatea de a gusta din pasiunea creației încă de la vârste fragede. Unde îi va duce imaginația și dorința proprie rămâne de văzut.

Susținut de: Sarang Hanguk

Vârstă: +2 ani

Durată: aprox. 20 min.

Preț: 20-25 Lei

Atelier: Spiridușii toamnei

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă: +4 ani

Durată: 20-25 min.

Preț: 25 Lei

Toți copiii știu că anotimpurile nu vin singure, ci sunt aduse și instalate precum un decor de petrecere de o armată de spiriduși tare haioși și pricepuți. Ajută toamna să vină mai repede și să fie mai spectaculoasă creând propriul spiriduș sau zânuță de sezon !

Atelier: Modelaj în lut

Susținut de: Clay Play

Vârstă: +2 ani 

Durată: aprox. 20 min.

Preț: 20 Lei 

Aici copiii vor putea explora lutul într-o mulțime de feluri, de la joacă senzorială, decorare și pictură pe vase ceramice până la descoperirea tehnicilor străvechi de ridicare a vaselor pe roata de olărit. Atelierul unde vii să simți, să te umpli de bucurie pentru ce-ți oferă Pământul, să te descarci, să fii, doar atât!

Atelier: Ușițe magice

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă: +4 ani

Durată: 20-25 min.

Preț: 25 Lei

Un atelier pentru copii și părinți la care vom construi ușite în miniatură simbolizând căsuțe de spiriduși, gnomi, zâne, șoricei sau portaluri către alte lumi pe care să le așezăm în orice loc care are nevoie de puțină magie

Atelier: Pictură pe ceramică

Susținut de: Ch'Artist PYOP Studio

Vârstă: +2 ani

Durată: aprox. 20 min.

Preț:20-25 Lei

Obiecte din lut lucrate de mână, întruchipând casuțe de zână, ciupercuțe năzdrăvane și alte amintiri dintr-o lume feerică abia așteaptă să fie pictate !

Atelier: Marionete

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă: +4 ani

 Durată: 20-25 min.

Preț: 25 Lei

Spiridușii iubitori de teatru își pot crea la acest atelier un partener de scenă foarte expresiv care să-i ajute la repezentațiile din această toamnă !

Atelier: Creații cu nasturi

Susținut de: Ecaterina Urzica

Vârstă: +5 ani

Durată:  aprox. 25 min.

Preț: 25 Lei

Oare de câți nasturi avem nevoie pentru a obține un balon cu aer cald ? Dar niste nori colorați sau un elefant dansator ? Totul e posibil la acest atelier la care folosim butoni simpatici de toate culorile și mărimile pentru a înveseli cu imaginație tablouri și chiar tricouri.

Atelier de croit imagini

Susținut de: Alisa Tarciniu

Vârstă: +5 ani

Durată: aprox. 25 min.

Preț: 25 Lei

Atelierul încurajează copii să exploreze arta colajului. Învățăm să selectăm fotografiile potrivite, le decupăm și le aranjăm pentru a crea o poveste vizuală care la final va merita agățată pe perete.

Acest atelier va avea loc sâmbătă între 14.00 - 17.00 și duminică între 11.00 - 14.00.

Un atelier în care, cu puțină răbdare și un pic de îndemnare, vom descoperi împreună infinitul de creativitate din fiecare dintre noi. Micii artiști vor avea de ales între o mulțime de obiecte-suport din lemn sub formă de mandale (brelocuri, broșe, magneti, mini-tablouri) și, fie că vorbim despre magneții-pisicuță sau bufniță, fie că ne referim la gingașele flori de hibiscus, ne vom simți mai relaxați și mai în armonie cu Universul.

Atelier:  Mandale pe lemn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Casa Universitarilor

Str. Dionisie Lupu Nr.46

Bucuresti

bountyfair.inscrieri@gmail.com

bountyfair.marketing@gmail.com

Tel: 0722.28.53.74

     0733.93.67.41

©2019 by Bounty Fair.