Ateliere pentru copii mici și mari

La Bounty Fair vei putea găsi ateliere de creație permanente pe durata întregului eveniment. Unele sunt pentru copii, ajutându-i să își dezvolte abilități creative și să se distreze. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care știe să se bucure de viață. Talentul înnăscut nu este o cerință de participare și nici nu este nevoie să te înscrii în avans, doar să vii la eveniment cu entuziasmul la purtător.
 
Atelierele de creație pentru cei mici completează atmosfera prietenoasă a evenimentului și, totodată, le oferă posibilitatea de a gusta din pasiunea creației încă de la vârste fragede. Unde îi va duce imaginația și dorința proprie rămâne de văzut.
Atelier Pictură pe ceramică

Susținut de: Ch'Artist

Vârstă4 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Cu mânuțele lor dibace, copiii ce aleg atelierul de pictură de ceramică își construiesc și decorează propria mică piesă de artă. Avem de-a face aici cu primii pași spre a învăța despre designul și execuția unui produs din lumea oamenilor mari :

IMG-20200908-WA0022.jpg
Atelier Pictură pe tricouri

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă3 - 14 ani

Durată: 30 de minute

Casa Pixie îi învață pe copii un pic din magia creației vestimentare, dându-le posibilitatea de a-și exersa ideile pe o pânză purtabilă. Și ce satisfacție mai mare decât a-ți purta imaginația la vedere?

IMG-20200908-WA0017.jpg
Atelier: Bătut la tobe

Susținut de: Barbarossa Samba Group

Barbarossa Samba Group îi va încânta pe micii pasionați de percuție cu un atelier de bătut la tobe. Copiii vor experimenta muzical și vor descoperi o nouă modalitate de a-și exprima trăirile. Ritmul muzicii ne aduce împreună și ne ajută să ne traducem emoțiile!

IMG-20200908-WA0018.jpg
Atelier: Tablouri pufoase

Susținut de: Oaia Primordială

Vârstă4 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Ne întoarcem la tradiții și punem un pic de suflet mioritic într-un atelier gândit pentru ca cei mici să creeze neconvențional. Tablourile pufoase pun laolaltă stimularea tactilă și vizuală pentru a ajuta copiii să vadă potențialul oricărui material și să prețuiască farmecul meșteșugului.

IMG-20200908-WA0019.jpg
Atelier: Miniastronomi

Susținut de: Opera Comică pentru copii

În acest weekend tomnatic, Opera Comică pentru Copii le propune celor mici să devină miniastronomi iscusiți la unul dintre cele mai îndrăgite ateliere pe care le organizează. Vă așteptăm să meșterim steluțe pufoase din fetru, stickere cu fazele Lunii și planete din Sistemul Solar, învățând despre misterele Universului.

IMG-20200908-WA0021.jpg
Atelier: Tablouri de mozaic

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă3 - 14 ani

Durată: 30 de minute

Tablourile din mozaic capătă viață cu răbdare, punând împreună piesă cu piesă, până când la final apare ceva din nimic. Prin acest atelier, Casa Pixie îi însoțește pe copii în călătoria aprecierii artei și a poveștilor din spatele obiectelor de care ne înconjurăm.

IMG-20200908-WA0020.jpg
cover general.jpg