Ateliere pentru copii mici și mari

La Bounty Fair vei putea găsi ateliere de creație permanente pe durata întregului eveniment. Unele sunt pentru copii, ajutându-i să își dezvolte abilități creative și să se distreze. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care știe să se bucure de viață. Talentul înnăscut nu este o cerință de participare și nici nu este nevoie să te înscrii în avans, doar să vii la eveniment cu entuziasmul la purtător.
 
Atelierele de creație pentru cei mici completează atmosfera prietenoasă a evenimentului și, totodată, le oferă posibilitatea de a gusta din pasiunea creației încă de la vârste fragede. Unde îi va duce imaginația și dorința proprie rămâne de văzut.

În plus, copiii vor descoperi momente artistice și invitații la joacă de nerefuzat, într-un ambient cât se poate de natural. La umbra târgului îi avem invitați pe cei de la Cercetașii României, cu o selecție de activități cercetășești de care orice copil ar fi mândru, iar zona de spectacol din luminiș va fi animată de concertul AgriKIDS (19 iunie, ora 17.00) și de spectacolul de teatru al trupei Sufletos, Ema și Eric despre bunele maniere (12 iunie, ora 17.00).  
afiș copii Bounty Fair #49.jpg
cover pagina.jpg