Ateliere pentru copii mici și mari

La Bounty Fair vei putea găsi ateliere de creație permanente pe durata întregului eveniment. Unele sunt pentru copii, ajutându-i să își dezvolte abilități creative și să se distreze. Altele sunt pentru tine, un adult cu suflet colorat, care știe să se bucure de viață. Talentul înnăscut nu este o cerință de participare și nici nu este nevoie să te înscrii în avans, doar să vii la eveniment cu entuziasmul la purtător.
 
Atelierele de creație pentru cei mici completează atmosfera prietenoasă a evenimentului și, totodată, le oferă posibilitatea de a gusta din pasiunea creației încă de la vârste fragede. Unde îi va duce imaginația și dorința proprie rămâne de văzut.
Atelier Pictură pe ceramică

Susținut de: Ch'Artist

Vârstă4 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Preț: 20-25 de lei

O sumedenie de obiecte din ceramică vesele și prietenoase ne așteaptă să le îmbrăcăm în culori după propria noastră imaginație. 

Atelier Terrarium

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă3 - 14 ani

Durată: 30 de minute

Preț: 20-25 de lei

La acest atelier ne vom folosi fantezia pentru a alcătui, din globuri mici de sticlă, terarii magice, pline de imaginație, pe care copiii le pot transforma în propria lor poveste.

Atelier: Tablouri pufoase 

Susținut de: Oaia Primordială

Vârstă: 4 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Preț: 25 de lei

Culorile n-au fost niciodată mai călduroase! Oaia Primordială va susține un atelier de desen cu lână merinos, care ne va învăța că nu există limite când vine vorba despre materialele din care putem crea imagini.

Atelier: Coronițe de flori

Susținut de: Casa Pixie

Vârstă: 3 - 99 ani

Durată: 20-40 de minute

Preț: 25 de lei

Aici vom experimenta cu plante și flori pentru a crea minunate coronițe de vară, ce vor prinde viață, ca și natura, atunci când întâlnesc raze curajoase de lumină.

cover-event.jpg

Casa Universitarilor

Str. Dionisie Lupu Nr.46

București

©2019 by Bounty Fair. 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube