top of page

Ce se întâmplă dacă

aleg

să cumpăr local?

Astăzi putem cumpăra orice, oricând, iar pentru fiecare produs există o mulțime de variante. În continuare îți prezentăm motivele pentru care noi credem că a cumpăra local

și în serie mică ar trebui să fie chiar prima.

local 1.jpg

Micile ateliere aduc întotdeauna pe piață ceva ce lipsește, ceva care are nevoie de delicatețea unor mâini adevărate, sau ceva prea special să poată fi produs în serie. Produsele pe comandă devin accesibile, iar tu te simți cel mai răsfățat client.

local2.jpg

Calitatea brandurilor românești, în general, și a celor din industria creativă, în particular, e în strânsă legătură cu reacțiile noastre la produsele lor. Creatorii români care îți plac au nevoie de susținerea ta pentru a continua și a ne putea mândri cu ei chiar și peste hotare.

local3.jpg

Piața românească e mult mai extinsă decât ceea ce vedem în marile magazine. Chiar dacă alternativele, neputând umple rafturi permanente, ajung mai greu la noi, ele sunt cele care răspund dorințelor și nevoilor de altceva.

local4.jpg

A crea unicat presupune a face ceva nou și diferit de fiecare dată. Înainte de a lucra efectiv un produs, omul-creator își ia timp să se inspire, să testeze, să greșească. Ce ajunge la tine de fapt sunt cunoștințe, experiențe și emoții de-o viață, gata să fie împărtășite într-un produs cu totul special.

local5.jpg

Când totul e făcut într-un atelier, singurele consumuri sunt timpul, uneltele și materialele de cea mai bună calitate, pentru că orice creator își respectă munca. Rezultatul sunt produse mai naturale, cu o viață mai lungă și, fiind lucrate în serie mică, mai bine adaptate clienților, așadar mai puțin probabil să rămână pe raft. 

local6.jpg

Când cumperi local și în serie mică, dincolo de standurile de prezentare sunt, de cele mai multe ori, chiar cei care au creat produsul din fața ta, gata să-ți dezvăluie povestea din spate și dornici de a-ți cunoaște părerea. Interacționezi direct cu oameni pasionați și munca lor care inspiră.

local7.jpg

Cu cât mai mulți creatori români reușesc, cu atât este mai probabil ca micii pasionați să-și găsească modele de urmat și ca domeniile creative să fie luate în calcul atunci când vine vorba de planuri de viitor, dincolo de stadiul de hobby.

Atunci când cauți ceva special, nu uita că evenimente precum Bounty Fair aduc periodic la un loc creatori și producători locali care merită atenția ta.
bottom of page